fotó: Rendőrség

Kábítószer-terjesztés megalapozott gyanújával vett őrizetbe egy 26 éves férfit csütörtökön a Nyíregyházi Rendőrkapitányság élet- és ifjúságvédelmi alosztálya. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított rendszeresen adott el marihuánát, ritkábban amfetamint. A rendőrök kb. 60 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le a férfitól. A nyomozás során arra vonatkozóan is merült fel információ, hogy a férfi a Gina néven ismert kábító hatású folyadékot is árulta, ebből mintegy 900 grammot foglaltak le. Több fogyasztóját is eljárás alá vonták, akiknél szintén találtak kisebb mennyiségű drogot, valamint a fogyasztásukhoz használt eszközöket.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kezdeményezi a feltételezett terjesztő előzetes letartóztatását, a fogyasztással gyanúsított személyek szabadlábon védekezhetnek. A lefoglalt kábítószergyanús anyagokat szakértők vizsgálják.

A bejegyzés trackback címe:

https://policepress.blog.hu/api/trackback/id/tr922461238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NeTrend 2023.12.19. 05:28:04

Napi frissítésű rendőrségi hírek a Kékfény oldalán! kek-feny.hu/
süti beállítások módosítása