Az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a lakosságot, hogy az elmúlt hétvégén (pénteken, szombaton és vasárnap) összesen 405 közúti közlekedési baleset történt. Ebből 7 halálos kimenetelű volt, 61 súlyos, 108 könnyű sérüléssel végződött. Fentieken túl 275 személyi sérülés nélküli, anyagi káros baleset történt. A hétvége folyamán 69 vezetői engedély került elvételre.

Összesen 207 személyt értek tetten bűncselekmény elkövetése közben, 126 körözöttet kutattak fel, találtak meg, és 782 személyt állítottak elő az ország területén a rendőrség munkatársai. Különböző rendőri eljárások során összesen 215 esetben mutatott pozitív értéket az alkoholmérő szonda.

Letenye és Röszke Ártánd és Záhony határátkelőhelyen, a mai napon egész nap várakozással számolunk a hétvégi kamionstop miatt a teherforgalmi terminálban.

ORFK Szóvivői Iroda
forrás: police.hu
 

A bejegyzés trackback címe:

https://policepress.blog.hu/api/trackback/id/tr352178840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása